هرآنچه درباره چراغ خیابانی باید بدانید

تولید کننده انواع چراغ های ال ای دی و پایه چراغ های خیابانی و پارکی

من را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد

تاریخچه چراغ خیابانی

ابتدایی‌ترین نوع چراغ خیابانی احتمالا همان مشعل‌های قدیمی رومیان باستان و یونان، 400 سال قبل از میلاد مسیح بوده و بعد از آن با پیشرفت بشر و تکنولوژی جایگزین‌های دیگری برای روشنایی معابر به وجود آمد.
بعد از اختراع برق توسط ادیسون اولین چراغ خیابانی الکتریکی اختراع شد. در دهه‌ی 1930 و 1940 زمانی که سفرهای خودرویی شروع به رونق کرد، چراغ های خیابانی فلورسنت و رشته‌ای اختراع و تولید شده و به اوج محبوبیت خود رسیدند به طوریکه در اوایل قرن بیستم از خیابانی که چراغ داشت به عنوان راه سفید یاد می‌شد.
روند اختراع چراغ های الکتریکی به ترتیب لامپ قوسی (arc lamp)، لامپ رشته‌ای (Incandescent Light)، لامپ فلورسنت (Fluorescent Lamp)، لامپ بخارجیوه (Mercury Vapor)، لامپ بخار سدیم (High Pressure Sodium)، لامپ متال هالید (Metal Halide)، لامپ متال هالید سرامیکی (Ceramic Discharge Metal Halide Lamp)، لامپ القایی (Induction Lamp)، لامپ فلورسنت فشرده (Compact Fluorescent Lamp) و بالاخره لامپ LED یا Light Emitting Diodes می‌باشد. با اینکه هزینه خرید یک چراغ LED از چراغ فلورسنت گران‌تر است اما طول عمر زیاد و راندمان بالا، آنها را برای روشنایی خیابان بسیار جذاب می‌کند، به همین دلیل چراغ LED در‌حال‌حاضر به سرعت در حال جایگزینی انواع فلورسنت، رشته‌ای، متال هالید و… می‌باشند. ضمن اینکه پس از مدتی مصرف انرژی بسیار پایین‌تر LED، هزینه اولیه خرید آنها را جبران می‌کند.

چراغ خیابانی LED با کمترین مصرف انرژی در ابتدا برای روشنایی جاده‌های عمومی و بزرگراه‌ها طراحی شده بودند، اما امروزه می‌توان آنها را در باغ‌ها و پارک‌ها نیز یافت. چراغ‌های خیابانی LED ما، خود را از رقبا متمایز می‌کنند زیرا می‌تواند در برابر انواع شرایط آب و هوایی و آزمون مقاومت کند. گروه صنعتی شایان برق یکی از پیشروترین تولید‌کنندگان چراغ‌های مدرن است که طیف وسیعی از چراغ‌های روشنایی را ارائه می‌دهد که به طور خاص برای محیط شهری طراحی شده‌اند. ما با چراغ‌های LED خود برای پروژه‌های تجاری، مسکونی و صنعتی راهکارهایی ارائه می‌دهیم، اگر به دنبال روشنایی خیابان‌ها، جاده‌های محلی، مسیرهای دوچرخه ‌سواری، کوچه‌‌ها، پیاده ‌روها، پارکینگ‌ها یا میدان‌ها هستید، می‌توانیم در این زمینه به شما کمک کنیم.
به لطف چندین دهه تجربه شرکت شایان برق در این صنعت، می‌توانید از کیفیت و قابلیت اطمینان محصولات روشنایی LED ما مطمئن باشید. LED آینده تمام چراغ‌های خیابانی است و نوری با کیفیت در فضاها برای استفاده عمومی ارائه می‌‌دهد. طراحی کاربردی، صرفه جویی در انرژی و طول عمر طولانی چراغ‌های LED، خود گویای این موضوع هستند. چراغ‌های سنتی، متعلق به گذشته هستند. با ما تماس بگیرید، بخش فروش به تمام سوالات شما در مورد خرید چراغ خیابانی LED پاسخ خواهد داد.

 

 

بررسی انواع چراغ خیابانی ال ای دی

  • چراغ های خیابانی LED SMD

این مدل چراغ‌ها جدید‌ترین نوع چراغ‌های ال‌ای‌دی است که از ماژول تشکیل شده است قطعات ال ای دی ها با دستگاه SMT بر روی ماژول‌ها نصب میشود. همچنین یکی‌دیگر از مزیت‌های چراغ‌های SMT استفاده از لنز بر روی ال ای دی هاست که میتوان زاویه تابش را بر حسب نیاز تغییر داد.

  • چراغ های خیابانی LED COB

چراغ‌های COB شامل تراشه‌هایی است که متشکل از ال ای دی های کوچکی است که با فاصله کمی در کنار هم قرار دارند و منبع نوری متمرکزی دارند.

  • چراغ خیابانی LED HIGH POWER

این چراغ ها نسل قدیمی‌تری نسبت به موارد بالا هستند. در این چراغ‌ها، ال ای دی ها بر روی صفحات برد لحیم میشدند. این کار هم‌زمان برتر بوده است هم درصد خطا و اشتباه را افزایش میداد هم تعمیرات را سخت‌تر میکرد.

مقایسه چراغ‌های مختلف برای روشنایی معابر

دانستن ویژگی های چراغ های مختلف برای روشنایی معابر، یکی از عوامل مهم در طراحی سیستم های روشنایی شهری است. هر نوع چراغ ویژگی ها، مزایا و معایب خاص خود را دارد که بسته به نیاز پروژه میبایست گزینه مناسب را انتخاب کرد. در ادامه به مقایسه انواع چراغ های خیابانی برای روشنایی معابر میپردازیم:

ویژگی چراغ رشته‌ای چراغ فلورسنت چراغ بخار سدیم چراغ متال هالید چراغ LED
مصرف انرژی بالا متوسط کم متوسط بسیار کم
طول عمر کوتاه (1000 ساعت) متوسط (8000 ساعت) بالا (25000 ساعت) متوسط (15000 ساعت) بسیار بالا (50000 ساعت)
رنگ نور زرد گرم سفید (کمی سرد) زرد سفید و طبیعی قابل تنظیم (سفید، گرم، سرد)
پخش نور نامناسب مناسب مناسب خوب عالی
دوستدار محیط زیست نه نه نه نه بله
هزینه اولیه کم متوسط بالا بالا بالا
نیاز به تعمیرات و نگهداری زیاد متوسط کم متوسط کم

 

انتخاب مناسب‌ترین نوع چراغ بستگی به نیاز خاص پروژه شما، بودجه و شرایط محیطی دارد.

اجزای تشکیل‌دهنده چراغ ال ای دی خیابانی چیست؟

کیفیت محصول همیشه یکی از مسائل مهم و قابل توجه برای مصرف‌کنندگان بوده است به همین دلیل شرکت شایان برق هر‌یک از اجزای تشکیل‌دهنده محصولات روشنایی خود را از بهترین برند‌ها انتخاب و تهیه می‌کند. در این قسمت اصلی‌ترین اجزای تشکیل‌دهنده یک چراغ خیابانی SMD LED را به اختصار شرح می‌دهیم. یکی از مهم‌ترین قسمت‌های تشکیل‌دهنده چراغ خیابانی SMD LED هیت‌سینک (Heat Sink) یا خنک‌کننده آن است که همانطور که از نامش پیداست برای خنک کردن چراغ استفاده می‌شود. بخش نوری چراغ شامل LED‌هایی می‌باشد که از برند OSRAM است و برد یا ماژول آن نیز با بهترین کیفیت در خط تولید Surface-mount technology (SMT) در داخل شرکت تولید می‌شود. درایور که در داخل بدنه اصلی قرار می‌گیرد نیز یکی‌دیگر از اجزای تشکیل‌دهنده‌ی چراغ خیابانی ال ای دی 200 وات SMD می‌باشد. درایورهای مورد استفاده چراغ‌های تولیدی ما از برند تایوانی مین ول (Meanwell) است. قاب کلی یا بدنه چراغ‌ها از آلومینیوم تمام دایکاست می‌باشد. یک شیشه سکوریت هم روی قاب قرار گرفته و نصب می‌شود.

هنگام خرید چراغ خیابانی ال ای دی باید به چه مواردی توجه کرد؟

معیارهای انتخاب خرید بهترین چراغ خیابانی ال ای دی به عوامل متعددی بستگی دارد، از جمله: گارانتی، توان مناسب چراغ برای هر پروژه، شار‌نوری که ارائه می‌کند، جنس بدنه، طول‌عمر، دمای رنگ نور، شاخص نمود‌رنگ و دیگر مشخصات فنی یک چراغ، که با سنجیدن آنها می‌توان به کیفیت چراغ پی‌برد.

شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید چراغ خیابانی ال ای دی با کارشناسان ما در بخش فروش تماس بگیرید.

نکات مهم در خرید چراغ خیابانی led

شاید بپرسید با وجود هزینه‌ی بیشتر در خرید اولیه چراغ ال ای دی نسبت به دیگر انواع، چرا بهتر است LED را انتخاب کنیم؟ انتخاب یک محصول حرفه‌ای باعث ایجاد تفاوت در روشنایی شما می‌شود. در زیر بهترین دلایل انتخاب این چراغ را بررسی کرده‌ایم.

  1. صرفه جویی در مصرف انرژی

با چراغ خیابانی LED مصرف انرژی تا 80 درصد کمتر از لامپ‌های سنتی است، میانگین صرفه‌جویی به دست آمده با استفاده از روشنایی LED حدود 93٪ در مقایسه با لامپ‌های رشته‌ای، 90٪ در مقایسه با لامپ‌های هالوژن، 70٪ در مقایسه با لامپ‌های متال‌هالید، 66٪ در مقایسه با لامپ‌های فلورسنت است.

  1. خیابان‌های ایمن‌تر و امنیت بیشتر

با استفاده از LED، با تامین روشنایی برای رانندگان و عابران پیاده ایمنی جاده ها افزایش میابد.

  1. چراغ خیابانی led، دوستدار محیط زیست

با استفاده از چراغ خیابانی LED، با تامین روشنایی برای رانندگان و عابران پیاده ایمنی جاده ها افزایش میابد.

  1. کاهش هزینه‌های مدیریت

چراغ خیابانی LED با کمترین مصرف انرژی تا 80% دارای کارایی بهتر و طول عمر بالا می‌باشند به طوریکه در شرایط مطلوب بیش از ده سال کار می‌کنند. در نتیجه هزینه‌ی تعمیر و نگهداری کمتری را نسبت به چراغ های گازی یا رشته‌ای تضمین می‌کنند، زیرا جایگزینی دوره‌ای لامپ ها دیگر ضروری نیست.

  1. دمای رنگ عالی

دمای رنگ چراغ خیابانی led ما به رانندگان اجازه می‌دهد تا حضور عابران پیاده و موانع را راحت‌تر و در فواصل بیشتر نسبت به دمای رنگ‌های دیگر شناسایی کنند.

  1. شاخص نمود رنگ عالی (CRI)

وضوح‌رنگ (Ra)، که به عنوان نمره‌ای از 0 تا 100 در شاخص نمود رنگ (CRI) بیان‌ می‌شود، توصیف می‌کند که یک منبع‌نور چگونه رنگ یک شی را در چشم انسان ظاهر می‌کند و همچنین تغییرات ظریف در سایه‌های رنگ را به خوبی نشان می‌دهد. هرچه درجه CRI بیشتر باشد، اجسام نزیک‌تر به رنگ طبیعی خودشان نمایش داده می‌شوند. همچنین روشنایی مناسب در شب، توانایی تشخیص جاده از زمین اطراف و تشخیص هرگونه مانع در مسیر جاده را تعیین می‌کند و باعث کاهش تصادفات می‌شود.

(100 شاخص نمود رنگ خورشید است که به هر جسمی می‌تابد با رنگ طبیعی خودش در چشم انسان دیده می‌شود)

  1. عدم وجود گازهای مضر و خطرناک

چراغ‌های ال ای دی بر خلاف لامپ‌های گازی همچون فلورسنت و متال‌هالید از گازهای سمی استفاده نمیکنند و سازگار با محیط زیست است.

  1. بدون تشعشعات خطرناک

led یک قطعه الکترونیکی است و نور ساطع شده از آن، بدون مادون قرمز (IR) و ماوراء بنفش (UV) می‌باشد. همانطور که میدانید لامپ‌های گازی نور ساطع شده از آن‌ها برای پوست انسان مضر است.

  1. عدم تولید گرما

چراغ خیابانی ال ای دی بسیار کمتر از چراغ‌های رشته‌ای وگازی تولید گرما دارند

  1. بهترین و مناسب‌ترین پخش نور

بسیاری از چراغ‌های سنتی پخش‌نور نامناسبی دارند و پراکندگی نور ایجاد می‌کنند. این منجر به آسیب به محیط‌‌ زیست و ایجاد آلودگی‌نوری می‌شود. منابع نوری که به سمت آسمان هدایت می‌شوند، در جهت‌گیری و رفتار پرندگان، تاثیر منفی دارد و آنها را آزار می‌دهد. پس توزیع نور نباید به سمت بالا منعکس شود.

  1. عدم وجود مشکلات چراغ‌های قدیمی

چراغ‌های خیابانی ال ای دی دارای نور شفاف‌تری هستند، بدون سوسو زدن، نوارهای گورخری، خاموشی و… .

  1. اندازه متناسب و نصب آسان

چراغ‌های ال ای دی عموماً از نظر اندازه، کوچکتر هستند که امکان نصب آسان‌تر و زیبایی شناسی بهتر را فراهم می‌کند.

گارانتی چراغ خیابانی led شایان برق

یک نکته مهم در مورد چراغ ال ای دی خیابانی ما گارانتی 5 ساله آنها می‌باشد. ما انواع چراغ‌های led خود (SMD، COB، High Power) را با 5 سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش به مشتریان گرامی ارائه می‌دهیم.

ارتفاع و فاصله نصب چراغ خیابانی

پایه‌ چراغ خیابانی باید در ارتفاع مناسب نصب شوند تا سطح روشنایی کافی را ارائه دهند. ارتفاع پایه چراغ معمولاً بین 3 تا 15 متر متغیر است. ارتفاع و فاصله نصب پایه‌ها به اندازه انتخاب چراغ برای روشنایی صحیح خیابان‌ها، جاده‌ها و پیاده‌روها مهم است. وقتی چراغ در مکان مناسب نصب نشود، به نتیجه‌ی مطلوبی نخواهید رسید. ارتفاع پایه روشنایی که مورد استفاده قرار می‌گیرد به عرض منطقه‌ای که قرار است روشن شود مربوط می‌شود. پایه های روشنایی با ارتفاع 3 تا 6 متر در پیاده‌روها و جاده‌های دوچرخه استفاده می‌شود. پایه های روشنایی 8 تا 10 متری در خیابان‌های باریک و جاده‌های فرعی ترجیح داده می‌شود و پایه چراغ‌ روشنایی به ارتفاع 10 تا 12 متر در بلوارها، مناطق تجاری و صنعتی وسیع استفاده می‌شود.

هنگامی که ارتفاع پایه‌ چراغ خیابانی خیلی کم یا خیلی زیاد باشد، نقاط خیلی روشن و خیلی تاریک وجود خواهد داشت. فاصله بین پایه‌ها به ارتفاع هر پایه بستگی دارد. اگر ارتفاع پایه چراغ زیاد باشد، فاصله بین پایه‌ها نیز زیاد خواهد بود. تقریبا 2.5 تا 3 برابر ارتفاع هر پایه بین آنها قرار می‌گیرد. به عنوان مثال در پروژه‌هایی که از پایه روشنایی 6 متری استفاده می‌شود، می‌توان 15 تا 18 متر فاصله بین پایه‌ها گذاشت.

همچنین عواملی مانند محدودیت سرعت، تراکم ترافیک و میزان جرم و جنایت که کلاس روشنایی جاده را تعیین می‌کند، در تعیین ارتفاع پایه و فاصله بین پایه چراغ‌ها در نظر گرفته می‌شود. شدت روشنایی مورد نیاز و نوع توزیع نور چراغ خیابانی ال ای دی 100 وات را نیز باید در تعیین ارتفاع پایه در‌نظر گرفت.

عرض خیابانی که توسط چراغ خیابانی led روشن می‌شود تقریباً برابر با ارتفاع پایه چراغ است. به‌عبارت‌دیگر، یک چراغ خیابانی ال ای دی که بر روی یک پایه چراغ با ارتفاع 12 متر نصب می‌شود، می‌تواند یک جاده یا خیابان را با عرض 12 متر روشن کند.

نصب پایه‌چراغ خیابانی ال‌ای‌دی در یک طرف خیابان برای روشن کردن خیابان‌های باریک کافی است. اما در خیابان‌های عریض‌تر، لازم است که پایه چراغ‌ها در دو طرف جاده (مقابل هم یا به صورت یک در میان) قرار دهیم.

باید توسط نرم‌افزار شبیه‌سازی رایانه‌ای تأیید شود که ترکیب پایه چراغ و چراغ ال ای دی الزامات استاندارد برای روشنایی جاده را برآورده می‌کند.

طراحی روشنایی خیابان یا مکان مورد نظر

طراحی روشنایی رایگان پروژه‌ها یکی از خدمات شایان برق است که برای مشتریان گرامی توسط کارشناسان ما به گونه‌ای انجام می‌شود که نه تنها بهترین دید را ارائه دهد، بلکه مقرون به صرفه هم باشد، پس با خیال راحت طراحی روشنایی پروژه خود را به ما بسپارید.

عوامل موثر در قیمت و خرید چراغ خیابانی ال ای دی

قیمت چراغ خیابانی ال ای دی به نوع آن و کیفیت اجزای تشکیل‌دهنده آن بستگی دارد. چراغ خیابانی LED ما در انواع COB، SMD و High Power با بهترین قیمت نسبت به کیفیت محصول، تولید و عرضه می‌شود. شما می‌توانید برای استعلام قیمت و خرید چراغ خیابانی ال ای دی به راحتی با کارشناس فروش مربوط به استان خود در شرکت شایان برق تماس بگیرید.

سخن آخر

همانطور که مطالعه کردید ما در این مقاله به انواع چراغ‌های خیابانی اشاره کردیم و با مزایا و معایب آنها آشنا شدیم. همچنین به این موضوع اشاره شد که در هنگام خرید چراغ خیابانی به چه نکاتی باید توجه کرد و درباره قیمت چراغ‌های خیابانی نیز صحبت شد.  با مطالعه این مقاله میتوانید به خوبی تصمیم بگیرید که چه چراغی مناسب استفاده برای شماست.
منبع: https://shayanelectric.com/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.